+385 91 554 4286info@weblogic-studio.com
Slide background

Izrada
web stranica

Izrada jednostavnih web stranica prema narudžbi
kao i implementacija gotovih CMS rješenja.

Slide background

Izrada
web trgovina

Izrada web trgovina prema narudžbi
(Magento, Prestashop, OpenCart...)

Google Adwords – Oglašavanje i marketing na Internetu

Jedan od najvažnijih načina reklamiranja na internetu je SEM oglašavanje odnsono oglašavanje putem pretraživača u ovom slučaju Googla. Najpoznatiji oblik oglašavanja je Google Adwords program koji omogućuje da se Vaši oglasi i linkovi na stranice nalaze iznad ili desno od svih rezultata pretraživanja te na stranicama koji publiciraju Google-ove oglase (net.hr, dnevnik.hr, itd).

Weblogic Studio nudi Vam mogućnost organizacije i vođenja Google Adwords kampanje, formiranje ključnih riječi, oglasa, targetiranje tržišta i vremena prikazivanja i praćenje učinka odnosno postignutog. Važno je naglasiti da se ulaganje u reklamiranje kroz određeni period višestruko vrati, o samim koracima reklamiranja rado ćemo pojasniti prilikom kontakta kao i dostaviti Vam informativne brošure.

Etarget – Oglašavanje i marketing na Internetu

Jedan od najpoznatijih oblika internetskog oglašavanja u Hrvatskoj je Etarget.

Način reklamiranja je vrlo jednostavan, svaki put kada se u nekom članku na +305 hrvatskih portala pojavi ključna riječ koju ste zadali, Vaš oglas će se prikazati na stranici, dok Vi plaćate samo klik na Vaš oglas (ukoliko posjetitelj otvori Vaš link). Weblogic Studio nudi Vam pomoć oko kreiranja i vođenja kampanje te za Vas kreiramo ključne riječi, pišemo oglase i pratimo učinak reklamiranja. Vaše ulaganje se sastoji od ulaganja u budžet i ulaganje u vođenje kampanje koji će Vam osigurati bolje pojavljivanje na etarget oglasnim mjestima.

Social media marketing – Facebook, Google +, LinkedIn

Današnji uspjeh u oglašavanju se najviše postiže putem druševnih mreža, stoga svojim klijentima nudimo uslugu oglašavanja putem najpopularnijih mreža Facebook, Linkedin i Google +. Nakon što definiramo ciljeve sa klijentom, Weblogic tim istražuje konkurenciju te predlaže niz aktivnosti koje omogućuju da se Vaš marketinški plan što bolje odradi.

Mjerenjem rezultata u svakom trenutku možemo pratiti uspjeh kamapanja te prilagođavanjem kampanja dovodimo do još boljih rezultata. Kontaktirajte nas i dopustite nam da kreiramo kampanju koja će Vas dovesti do prepoznatljivosti i bolje prodaje.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.