Izrada web stranica

Izradom web stranica vodimo se kvaliteti, jednostavnosti i unikatnosti.

Izrada web stranica danas je daleko najbolje marketinško ulaganje koje možete napraviti, a koje je ključ uspjeha svakog poduzeća.

Kod izrade najviše pažnje posvećujemo da budućim posjetiteljima i potencijalnim klijentima ostavimo najbolji dojam o Vašoj tvrtci.

Stranice izrađujemo u CMS sustavu u kojem je sadržaj lako upravljiv kroz administraciju. Jasno i jednostavno korištenje, kao što je raspored elemenata i sadržaj, omogućuje Vam da i bez naše pomoći uvijek možete odraditi promijene. Statistike pokazuju da se 68% pretraživanja na interetu vrši putem mobilnih uređaja i tableta stoga naše stranice izrađujemo u responsive tehnologiji koja omogućuje da stranica, ovisno o vašem ekranu, prilagođava svoj prikaz mobitelima, tabletima, računalima…

Moderan dizajn naših web stranica osvaja na prvu i zato posegnite za snažnim poslovnim zamahom i zajedno sa nama pomaknite granice svog poslovnog napredovanja.

Izdvojeni radovi

Proces izrada stranica

01. Razrada koncepta stranice

Nakon definiranja Vaše ideje naš stručan tim razrađuje cjelokupan koncept stranice na temelju trenutih standarda tržišta. Pritom težimo stvaranju nove neviđene vrijednosti.

02. Izrada dizajna i programiranje

Na temelju razrađenog koncepta stranice dolazimo u fazu izrade prijedloga dizajna kao i programiranja. Pritom naš tim savjetuje klijenta o pripremi sadržaja za web stranicu ili mi stvaramo novi uz smjernice klijenta.

03. Isporuka web stranice

Ulaskom u zadnju fazu projekta vrši se pregled i eventualne korekcije stranice. Nakon realizacije Vaše ideje, stranica se pušta online na Vaš trenutni hosting smještaj ili naš ukoliko isti nemate zakupljen. Po završetku projekta Klijent dobiva administrativne podatke kao i slikovne upute o korištenju.

Zatražite ponudu

Pošaljite nam upit i besplatno se konzultirajte o vašem projektu.

Kliknite ovdje