Izrada web trgovina

Izrada web trgovina - Kreirajmo Vaše online poslovanje

Web trgovina koja je sve razvijenija na tržištu odlično je rješenje za stvaranje prepoznatljivog internet poslovanja. Spoznaja da Vaši kupci proizvode i usluge mogu kupiti u bilo koje vrijeme s raznim opcijama plaćanja i dostave na kućna vrata uz par klikova prilika je da budete praktični u poboljšanju svog poslovanja. Narudžbe mogu obavljati iz udobnosti svoga doma na jednostavan i dinamičan način.

Weblogic Studio ima dugogodišnje iskustvo i znanje u izradi web trgovina, B2B i B2C rješenja. Nudimo više provjerenih webshop sustava. U potpunosti prilagođavamo web shop Vašim potrebama, omogućujemo jednostavno i pregledno korištenje kao i mogućnost samostalnog uređivanja sadržaja.

Web trgovine smo do sada spajali na sve veće kartičarske kuće kao što su: T-Com Payway, Ourboros, ePay, RBA e-ToMiTreba.

Izdvojeni radovi

Proces izrada stranica

01. Razrada koncepta stranice

Nakon definiranja Vaše ideje naš stručan tim razrađuje cjelokupan koncept stranice na temelju trenutih standarda tržišta. Pritom težimo stvaranju nove neviđene vrijednosti.

02. Izrada dizajna i programiranje

Na temelju razrađenog koncepta stranice dolazimo u fazu izrade prijedloga dizajna kao i programiranja. Pritom naš tim savjetuje klijenta o pripremi sadržaja za web stranicu ili mi stvaramo novi uz smjernice klijenta.

03. Isporuka web stranice

Ulaskom u zadnju fazu projekta vrši se pregled i eventualne korekcije stranice. Nakon realizacije Vaše ideje, stranica se pušta online na Vaš trenutni hosting smještaj ili naš ukoliko isti nemate zakupljen. Po završetku projekta Klijent dobiva administrativne podatke kao i slikovne upute o korištenju.

Zatražite ponudu

Pošaljite nam upit i besplatno se konzultirajte o vašem projektu.

Kliknite ovdje