Od ideje do realizacije

zahvaljujući stručnom timu

pružamo za Vas najbolja rješenja.

Weblogic Studio je web agencija koja uspješno posluje dugi niz godina. Bavimo se pružanjem informatičkih usluga, a prvenstveno smo fokusirani na izradu web stranica i web trgovina koje u vrlo kratkom roku donose vidljive rezultate. Izuzev web stranica i web trgovina, pružamo usluge izrade Facebook i mobilnih aplikacija, digitalnog marketinga i grafičkog dizajna, te seo optimizacije. A ukoliko nemamo gotovih rješenja koje bi zadovoljile potrebe naših klijenata, pružamo i programiranje po narudžbi. Sve naše usluge pružamo koristeći se posljednjim trendovima u tehnologiji, te kao takve imaju mogućnost doprinjeti ukupnom povećanju obujma poslovanja Vaše tvrtke.

Zahvaljujući našem timu koji se sastoji od mladih ljudi koji se svakodnevno educiraju o novitetima, te prate trendove primjenjivanjem novih tehnologija, u mogućnosti smo prilagoditi se svakom poduzeću. Tim je to različitih profila, znanja i kompetencija, a iznimno smo ponosni što unutar tima raspolažemo stručnim kadrom sa certifikatima Microsofta, Google-a i Cisco certifikatima. Ono što nam daje najveću prednost su znanje i dugogodišnje iskustvo u rješavanju složenih i jednostavnih projekata.

Otvoreni smo za suradnje na povremenim projektima, ali i postati Vaš stalni partner. Pomažemo u odabiru najboljeg rješenja Vaše web stranice, nudimo više solucija web shop sustava. Kompletnu uslugu od ideje do realizacije. Po potrebi nudimo i održavanje te redizajn postojećih sustava. Svakodnevno smo dostupni. U poslovanju smo se pokazali kao kvalitetna i pouzdana tvrtka u pružanju svih svojih usluga, te smo na taj način stekli mnogobrojne dugogodišnje klijente i partnere.

Web trgovine

Weblogic Studio ima dugogodišnje iskustvo i znanje u izradi web shopa, B2B i B2C rješenja. Nudimo više provjerenih webshop sustava.

Digitalni marketing

Nudimo Vam pomoć oko kreiranja i vođenja kampanje te za Vas kreiramo ključne rijeći, pišemo oglase i pratimo učinak reklamiranja.

Web stranice

Izrada web stranice danas je daleko najbolje marketinško ulaganje koje možete napraviti, a koje je ključ uspjeha svakog poduzeća.

SEO optimizacija

SEO optimizacija odnosi se na pozicioniranje web stranica na internetskim tražilicama koje su važan i kvalitetan izvor posjetitelja.

Dizajn

Pružamo uslugu izrade vizualnog identiteta, te pridodajemo važnost mogućnosti implementacije posljednje tehnologije i pristupačnost korištenju dizajna.

Programiranje po narudžbi

Ukoliko trebate neku funkcionalnost za koju ne postoji gotovo rješenje, izrađujemo i realiziramo Vašu ideju.