Novosti

Bespovratna sredstva za izradu web trgovine

By 09/07/2018 No Comments

Sada je vrijeme da ostvarite snove o vlastitom web shopu i lansirate svoje poslovanje izvan granica, jer zajedno to možemo!

O Pozivu

Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova raspisalo je Poziv za dodjelu tzv. WWW vaučera putem kojih omogućuju bespovratna sredstva mikro, malim i srednjim poduzećima za poticanje online poslovanja.

Svrha Poziva

Svrha ovog Poziva je osigurati jačanje tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti malim i srednjim poduzetnicima poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu, te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju inforamcijskog društva u RH. Ovim se Pozivom potiču mali i srednji poduzetnici na primjenu i poboljšanje mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji svojih proizvoda i usluga, kažu iz Ministarstva.

Sredstva Poziva

Sredstva su definirana Operativnim programom “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”, a za to je razdoblje osigurano 15.200.000,00 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj hrvatskih poduzetnika.

Vrijednost vaučera

Ukoliko ispunjavate sve uvjete Poziva, iz EU fondova, možete povući vaučer u vrijednosti od 15.000,00 do 100.000,00 kuna. Vaučer pokriva maksimalno 85% vrijednosti troškova Vašeg projekta, a postotak ovisi o području u kojem se nalazite.

Sudjelovanje

Na Poziv se mogu prijaviti svi mikro, mali i srednji poduzetnici sa samo jednim projektom koji može sadržavati jednu ili više domena.

Prijaviti se možete od 18. kolovoza 2018. od 11.00 sati do 29. lipnja 2020. godine.

Detaljne upute

Pogledajte Detaljne upute , a sve ostale obrasce možete preuzeti na službenim stranicama Ministarstva.

Ne propustite priliku za povećanje prodaje i konkurentnosti na tržištu. Za cijelokupno rješenje projekta kontaktirati nas možete na info@weblogic-studio.com

Veselimo se prilici da zajedno unaprijedimo Vaše poslovanje!